Samsung Galaxy J3 tekrar göründü!

Henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da Samsung’un yeni modeli Galaxy J3, her geçen gün farklı bir platformda karşımıza çıkıyor. Galaxy J3 bu sefer TENAA’dan sertifika alırken ortaya çıktı. Sürpriz bir gelişme yok ancak modelin tüm teknik özellikleri kesinleşmiş oldu.

Yayınlanma: 06.11.2015 - 03:10
Abone Ol google-news

Uygun fiyatlı modellerini güncellemeye başlayan Samsung, Galaxy A serisinden sonra şimdi ise Galaxy J serisi ile karşımızda. Samsung Galaxy J3 modelinin çıkacağı geçtiğimiz haftalarda gündeme gelmişti. Basına sızan bilgilerden sonra FCC’den onay alan telefon, şimdi TENAA’da karşımıza çıktı. Çin’de satışa çıkmadan önce alınması gereken bir sertifika olan TENAA, bu sefer Galaxy J3 modeline ev sahipliği yaptı.


Samsung Galaxy J3 modelinin detaylı teknik özellikleri, TENAA sertifikası ile ortaya çıktı. Ayrıca modelin yeni görselleri de ortaya çıkmış oldu. SM-J3109 model numarasıyla adlandırılacak olan Samsung Galaxy J3, 142.2 x 71.6 x 7.9 mm ölçülerine ve 140 gram ağırlığa sahip olacak. Modelde 5 inç büyüklüğünde AMOLED teknolojisi kullanan 720 x 1280 piksel çözünürlüklü bir ekrana yer verilmiş. 4 çekirdekli Snapdragon 410 yongasından güç alacak olan telefonda 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı olduğu kesinleşmiş oldu. Hafıza kartı yuvasına sahip telefonun arkasında 8 MP çözünürlükte bir ana kamera görülüyorken, ön tarafta ise 5 MP’lik bir özçekim kamerası olduğu belli oldu. Model, Android 5.1.1 Lollipop sürümünü kullanacak.

Riot’tan DropHack açıklaması!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler