BlackBerry Priv için Android Marshmallow göründü!

Uzun bir aradan sonra BlackBerry, Priv modeliyle karşımıza çıktı. Android cephesinin en ilginç modellerinden biri olan BlackBerry Priv için Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin ne zaman geleceği belli oldu. Detayları haberimizde.

Yayınlanma: 07.11.2015 - 18:09
Abone Ol google-news

Son ayların sıkça gündeme gelen telefonu BlackBerry Priv, artık resmiyet kazanmış durumda. Kızaklı yapısı ile hem dokunmatik ekran hem de QWERTY klavye sunan modelde 5.5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüğe sahip bir ekran var. Ayrıca dokunmatik yüzeye sahip QWERTY klavyesi ile model, gerçekten kullanışlı bir akıllı telefon olabilir.
Şimdiye dek modelin en önemli eksikliği Android 5.1.1 Lollipop sürümünü kullanması olarak görülüyor. Bunun dışında performans, kamera, pil ömrü, ekran ve malzeme kalitesi gibi konularda kayda değer bir şikayet yok. Ancak Lollipop sürümünü beğenmiyorsanız, size müjdeli bir haberimiz var.


BlackBerry Priv henüz ülkemizde satışa çıkmamış olsa da, önceki modellerin gelmesi sebebiyle Priv’i de Türkiye’de bekleyebiliriz. Üstelik model, Android 6.0 Marshmallow güncellemesini de alacak. Android Central isimli sitenin haberine göre BlackBerry Priv, 2016 yılında Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak. Ancak tarihi tam olarak belli değil. Yine de bu haberin gelmesi, BlackBerry Priv’i beğenen kullanıcılar için olumlu bir gelişme. Avrupa’da önümüzdeki bir ay içerisinde satışa çıkması beklenen modelin, ülkemizde 2000-2500 TL bandında satışa çıkmasını bekliyoruz.

Apple Watch’un satış rakamları ortaya çıktı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler