Microsoft’un Amiral Gemisi Cihazları FCC aşamasında!

Microsoft’un yeni model telefonları yakın bir zaman içinde FCC aşamasından geçecek. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 11.11.2015 - 17:46
Abone Ol google-news

Hatırlanacağı üzere Microsoft geçen ay bir Windows Mobile Etkinliği gerçekleştirmişti. Bu Etkinlikte, Microsoft; Lumia 950, 550 ve 950 XL’i tanıtmıştı.
Bunun yanında Continuum, Surface Book vs.’yi de tanıtan Microsoft, teknoloji severlerin çoğundan tam not almayı başarmıştı.


Telefonların bu ay ABD’de satışa sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kalite kontrol testi aşamasında olan cihaz yakın bir zaman içinde onay alacak ve onay sonrası ise kullanıcılarla buluşacak.
Telefonu ilk satın alanlar ise ABD vatandaşları olacak, diğer ülkelerdeki kullanıcılar ise gelecek ay itibariyle telefonu satın alabilecek.
Yeni model telefonlara ilk sahip olacak vatandaşlar ise cihazları Ön sipariş yoluyla satın alan Kullanıcılar olacak. Windows 8.1’li cihazlar ise gelecek ay itibariyle Windows 10 Mobile İşletim Sistemine kavuşmuş olacak. Telefonlarla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

BlackBerry’nin yeni planları da belli oldu!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler