Apple’dan Microsoft’a Yeni Taş

Apple ile Microsoft arasında sular bir türlü durulmuyor. Aynı kategoride faaliyet gösteren bu iki şirketin karşılıklı atışmasında sıra artık Microsoft’ta.

Yayınlanma: 13.11.2015 - 20:54
Abone Ol google-news

Apple da Microsoft da Amerika kökenli teknoloji şirketleri. Bunun yanında her ikisinin de tablet, bilgisayar ve akıllı telefon sektörülerinde faaliyet gösterdiklerini düşündüğümüzde, aralarında rekabetin kaçınılmaz olduğu zaten anlaşılıyor. Ancak özellikle son birkaç aydır bu iki şirket arasında sular bir türlü durulmuyor.


Aslında tansiyonun nabzını arttıran şey Microsoft’un yeni ultrabook’u Surface Book’u MacBook’un süper bir alternatifi olarak tanıtması oldu. Sonrasında karşılıklı yapılan söz dalaşlarında son açıklama Tim Cook’dan geldi.
Apple’ın CEO’su Surface Book için “fazlasıyla zorlama bir cihaz” kelimelerini kullandı. Bu bilgisayarın yapabileceğinden fazla işlevle konumlandırıldığını düşünen Cook, ayrıca bu cihazın MacBook’a rakip olamayacağını da düşünüyor.
iPad Pro hakkında da açıklama yapmayı ihmal etmeyen ünlü isim, “Artık seyahate çıkarken yanıma sadece iPad Pro’yu ve iPhone’umu alıyorum. Hepsi bu, bu ikisi bana yetiyor.” şeklinde konuştu.

TruckSim mobil için duyuruldu!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler