iOS için Firefox tarayıcı uygulaması çıktı!

Tarayıcılar arasında önemli bir yere sahip olan Mozilla Firefox, iOS için sonunda yayınlandı. Bir süredir test aşamasında olan Mozilla Firefox’u artık iOS işletim sistemli cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Yayınlanma: 13.11.2015 - 20:58
Abone Ol google-news

Masaüstü platformlarda en iyi tarayıcılardan biri olan Mozilla Firefox, Android işletim sisteminde uzun zamandır kullanılıyordu. iOS konusunda şimdiye kadar tepkisiz olan Mozilla, kullanıcıları sevindirecek bir hamle yaptı. Yaklaşık bir aydır test sürecinde olan Mozilla Firefox’un iOS uygulaması, artık App Store üzerinden herkesin kullanımına açıldı.


Mozilla Firefox, App Store üzerinden iPhone, iPad ve iPod cihazlarınıza indirilebilir duruma geldi. Kararlı sürüm ile karşımıza çıkan Firefox, tabii ki yine ücretsiz olarak sunuluyor. Firefox’un iOS versiyonunu indirebilmek için iOS 8.2 veya daha yüksek bir sürüme ihtiyacınız var. Ayrıca tarayıcının iPad Pro için özel olarak optimize edildiği de belirtilmiş.
Firefox’un iOS sürümünde tıpkı Android tarafında olduğu gibi önemli avantajlar var. Eğer bilgisayarınızda da Firefox kullanıyorsanız, mobil ve masaüstü tarayıcı verilerinizi eşitleyebiliyorsunuz. Giriş yaparak senkronize edebildiğiniz uygulama bu yönüyle dikkat çekiyor. Diğer yandan kolay sekme yönetimi ve “Gizli Gezinti” özellikleri de kullanılabiliyor. Bu nokta en çok dikkat çeken konu “Gizli Gezinti” özelliği. Çünkü bu özellik Firefox tarafından yakın zamanda güncellenmişti. iOS için Firefox’u denemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Türkçe dil desteği olduğunu da belirtelim.

Acer’ın oyunculara yönelik tableti Predator 8 ön siparişte!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler