Microsoft Lumia 650, 5 inçlik son telefon olacak!

Microsoft son bir yıldır Lumia modellerine önemli ölçüde ağırlık vermiş durumda. Şimdi beklenen Lumia 650 modeli gündemde. Ancak bu model 5 inç ekranlı son Lumia modeli olacak. En azından iddia bu yönde. Detayları haberimizde.

Yayınlanma: 17.11.2015 - 00:32
Abone Ol google-news

Nokia’dan sonra Lumia serisine devam eden Microsoft, çok sayıda yeni model ile karşımıza çıktı. Son olarak geçtiğimiz ay Lumia 950 ve Lumia 950 XL modelleri duyuruldu. Şimdilerde uygun fiyatlı bir model olarak Microsoft Lumia 650 bekleniyor.
Twitter üzerinden @sleaknow isimli bir kullanıcı, Lumia 650’yı hedef alarak bir iddiada bulundu. Bu iddiaya göre Saana olarak adlandırılan Lumia 650 modeli, 5 inç ekranlı son Lumia akıllı telefon olacak. Peki bu ne anlama geliyor?


Bir süredir Microsoft’un Lumia serisi cihazları artık üretmeyeceği, yeni telefonları Surface Phone olarak adlandıracağı söylentisi mevcut. Dolayısıyla Microsoft artık Surface Phone’a geçiş yapabilir. Diğer yandan Surface Phone iddialarıyla basına sızan telefonun 5.5 inç AMOLED ekrana sahip olması bu iddiayı destekleyecek nitelikte.
Diğer yandan ise metal gövde iddiaları gündemde. Lumia cihazlar şimdiye kadar hep plastik ve renagarenk kasalarla piyasada yerini aldı. Microsoft’un artık plastik kasaları bir kenara bırakarak metal gövdeye geçiş yapması da mümkün. Önümüzdeki dönemde Microsoft’un neler yapacağına dair resmi bir bilgi yok ancak Windows 10’lu telefonlarda önemli değişiklikler bekliyoruz. Gelişmeleri takip edeceğiz.

Philips’in ikinci akıllı telefonu görüldü: Philips V787


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler