TAG Heuer’den Akıllı Saat: “Connected”

TAG Heuer de Akıllı Saat işine giriyor. Yeni model Akıllı Saatin ismi Connected. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 18.11.2015 - 20:51
Abone Ol google-news

400 yıllık geçmişi bulunan İsviçreli Lüks Saat üreticisi TAG Heuer, rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Apple’ın akıllı saati Apple Watch’a karşı ciddi bir mücadele gerçekleştirecek.
1860 yılında kurulan İsviçreli Lüks Saat Firması TAG Heuer tarafından tasarlanan ve Intel teknolojisiyle donatılan ve Android Wear işletim sistemli “TAG Heuer Connected” artık tanıtıldı.
Saat; Intel’in Giyilebilirler Teknoloji için sunduğu en yeni yongaseti olan Intel Z34XX Atom yongaseti ile çalışacak. Connected; bu yeni yongasetine sahip olan ilk ürün olmakla beraber gelecek ay görücüye çıkacak.


Fossil Q de bu yongasetini kullanacak bir diğer Akıllı Saat olacak. Ekranın çapı 46 mm boyutunda ve safir kristal ile kaplanmış. Saat göstergeleri ise 5’er dakikalık bölümlere ayrılmış.
Plastik kordon 6 renk seçeneğine sahip. Siyah kordon standart olarak verilirken diğer renkler ayrı olarak satılmakta. Saatin içerisinde 410 mAh batarya kullanılmış ve Firma; bu bataryanın 25 saatlik kullanım için yeterli olduğunu söyledi.
Eğer bu pahalı saatin 2 yıl içerisinde eskiyeceğini düşünüyorsanız panik yapmanıza gerek yok. Saatin 2 yıllık garanti süresinin sonunda Tag Heuer, saatinizi daha klasik bir mekanik saat ile takas etmenize imkân sağlıyor. Parası ve Lüks’ten hoşlananların bu saate mutlaka bakmasında fayda var.

Windows 10, 10 Uygulamasını güncelledi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler