IQ’ye değil BQ’ye bakın!

İspanyol Matadoru BQ’nün yeni model telefonu tüm dikkatleri üzerine çekecek. Yeni model telefonun ismi BQ Aquaris. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 18.11.2015 - 21:02
Abone Ol google-news

BQ Aquaris şu özelliklerden oluşuyor: 1.4 GHz hızında çalışan 4 Çekirdekli İşlemciye sahip Qualcomm’un Snapdragon 412 yongaseti telefona güç katıyor.
2 GB Ana Bellek telefon için uygun görülmüş. 5 inçlik Kapasitif LCD Ekran; HD ya ya da yarı HD olarak bilinen: “1280×720” çözünürlüğüne sahip.


16 GB Dâhili Depolama Alanına sahip olan telefon herhangi bir micro SD kart girişi desteği sunmuyor. 2900 mAh Batarya telefon için ideal bir Kullanım Süresi vaat ediyor.
İlk etapta İngiltere’de satışa sunulacak olan telefon, Hindistanlı Micromax’e ait Cyanogen OS 12.1 İşletim Sistemini kullanıyor.
Telefon gelecek ay itibariyle İngiltere’de satışa sunulacak. Telefon tasarım olarak Apple’ın göz bebeği cihazı iPhone’a benziyor.
BQ Aquaris; 13 Megapiksellik Arka ve 5 Megapiksellik Ön Kameraya sahip. Telefon satış fiyatı olarak 300 Dolar yaklaşık olarak 864 TL fiyat etiketine sahip.

Lumia 550 İngiltere’de Ön Siparişe çıktı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler