Microsoft Iris’e hazır olun!

Microsoft’un yeni projesi Iris kısa bir süre sonra ortaya çıkacak. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 20.11.2015 - 16:52
Abone Ol google-news

Windows Hello ile Iris tarayıcı özelliğine sahip olacağı belirtilen cihazların başında Lumia 950 ve 950 XL geliyor. Aralık veya 2016 yılının Ocak aylarında satışa çıkması beklenen Lumia 750 ve Şubat-Mart ayları arasında kullanıcılarla buluşması beklenen Lumia 850 de ufukta belirmeye başladı.


Windows Hello Iris tarayıcı özelliğinin Lumia 750 ve 850’de olması, bizlere Microsoft’un; orta seviye bir telefonda Iris tarayıcılı Biyometrik kimlik doğrulama özelliğini sunacağını gösteriyor.
Bu da kısaca geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşması anlamına geliyor. Microsoft; dün itibariyle oluşturduğu yeni Destek Sayfası ile Windows 10 Mobile güncelleştirmesinin yeniliklerini kullanıcılara anlatmıştı.
Bu sayfada, Windows Hello uygulamasına ayrı bir şekilde değinen Microsoft, özelliğin çalışmasını ve kullanımını kısaca bizlere göstermiş oldu.
Microsoft’un, Windows 10 Mobile yeniliklerini açıkladığı sayfasında diğer dikkat çeken konu da Iris Özelliği oldu. Yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Deus Ex: Mankind Divided Ertelendi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler