Apple Patronu Windows 10’u hedef gösterdi

Geçtiğimiz hafta bir konuşma sırasında PC pazarının geleceği olmadığını söyleyen Apple CEO’su Tim Cook, bu sözleriyle Windows 10 PC’leri kastettiğini belirtti.

Yayınlanma: 20.11.2015 - 17:09
Abone Ol google-news

Apple CEO’su Tim Cook, son günlerde teknoloji dünyasında tartışılan yorumlarına açıklık getirdi. Cook, geçtiğimiz hafta yaptığı konuşma sırasında PC sektörüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Laptop ve tabletlerin karışımı olarak gösterdiği iPad Pro’nun kullanıcılara daha çok hitap ettiğini belirten Apple patronu, PC’lerin artık kullanıcıları cezbedemediğini iddia etmişti.


Tartışma konusu olan bu açıklamalarına açıklık getiren Tim Cook, bu sözleriyle Windows işletim sistemli PC’leri kastettiğini belirtti. Mac’leri standart PC olarak kabul etmediğini belirten Cook, Windows 10 PC’lerin geleceği olmadığını belirtti ve böylece Microsoft’un yeni işletim sistemini hedef gösterdi.
Apple CEO’sunun bu iddiasında ne kadar haklı olduğunu zaman gösterecek. Ancak pazar araştırma şirketleri tarafından son dönemde yayınlanan raporlar, Tim Cook’un iddialarını destekler nitelikte.

Micromax Canvas Xpress 4G’ye hazır olun!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler