Vivo X6 Sertifika Alırken Görüldü

Vivo’nun yeni amiral gemisi Vivo X6, TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Üst düzey özelliklere sahip telefonun birkaç hafta içinde tanıtılması bekleniyor.

Yayınlanma: 22.11.2015 - 14:10
Abone Ol google-news

Son dönemde hızla yükselen Çinli telefon üreticilerinden biri olan Vivo, phablet türündeki yeni temsilcisi Vivo X6‘yı çok yakında tanıtacak. Yeni amiral gemisi için bir süredir hazırlıklarını sürdüren firmanın telefonu birkaç hafta içinde resmi olarak tanıtacağı ortaya çıktı. Bu resmi duyuru öncesi gerekli sertifikaları alan Vivo X6, TENAA kuruluşundan sertifika alırken gün yüzüne çıktı.


Vivo X6’nın ilk görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte Vivo’nun kullanıcılar için nasıl bir telefon hazırladığı belli oldu. TENAA’ya göre Vivo X6, Quad HD çözünürlükte 6 inç IPS LCD dokunmatik ekrana sahip olacak. Telefonun işlemcisi ise eşine pek rastlanmayan 64 bit 10 çekirdekli MediaTek Helio X20 olacak.

Vivo X6
‘nın diğer özellikleri arasında 4 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı, 21 megapiksel arka kamera, 13 megapiksel ön kamera, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, microUSB 2.0 ve çift SIM kart desteği yer alıyor.

Xiaomi Mi5 3C Sertifikası alacak!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler