Windows Groove Müzik’ten yürüyor!

ABD’li yazılım devi Microsoft’un, Groove Müzik atağı devam ediyor. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 22.11.2015 - 14:15
Abone Ol google-news

Microsoft kısa bir süre önce müzik Mağazasının ismini Groove müzik olarak değiştirmişti. Önceki ismi Xbox müzik’ti. Öte yandan bu yenilik tüm Windows 10 İşletim Sistemli cihazlar için geçerli.
Yani Xbox One’da, Windows Phone’da, Windows 10’lu Bilgisayarlarda; müzik Uygulamasının ismi Groove müzik. Groove müzik ile sevdiğiniz sanatçıların albümlerini para karşılığında satın alıp bu Albümleri cihazlarınıza; Xbox One, Xbox 360, Windows Phone, Windows 10’lu Bilgisayarlarınıza da indirebilirsiniz.


Groove müzik; 1 aylık bir Deneme Sürecini de içinde barındırıyor. Eğer bu Deneme Sürecinden memnun kalırsanız uygulamaya para vererek tam sürüme çevirebiliyorsunuz.
Tabii bu ödeme her sene için geçerli. Ödemeyi aylık ya da yıllık olarak yapabilirsiniz. Özellikle Microsoft; Windows 10’un Groove Müziğini dün itibariyle güncelledi.
Yenilenmiş Groove müzik daha gelişmiş bir Arama Seçeneğine sahip. Latin, Pop vs. her türlü müzik Kategorisine, Groove müzik sahip.
Groove Müziğin tek eksik yanı Ekolayzır özelliğini içinde barındırmıyor olması. Groove müzik ayrıca kendi içinde dâhili bir Radyo’yu da barındırıyor.

Nitro Oksit performansı verecek bir telefon: Micromax Canvas Nitro 3!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler