Windows Phone sahte uygulamalara karşı

Microsoft’un telefon Projesi olan Windows Phone, Sahte Uygulamalara karşı savaş açtı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 23.11.2015 - 21:25
Abone Ol google-news

Uygulama yüklerken aradığımız Uygulama ya da oyun popülerse her zaman ilk sırada çıkar. Bu konuda bir sorun yok; ama tecrübesiz kullanıcılar zaman zaman uygulamaların korsanlarını indirerek sorunu anlamakta güçlük çekiyor.
Pek çok uygulama bu sayede kopya ya da korsan olmasına karşın yüzbinlerce hatta Milyonlarca Kullanıcı tarafından indirilebiliyor.


Kullanıcıları yanlışa sürükleyen bu uygulamaların sayısı son zamanlarda daha da artmışa benziyor. Bunun en büyük nedenini ise Windows Uygulama Geliştirmenin diğer platformlara oranla daha kolay oluşu.
Pek çok kişi Uygulama geliştirebilmek adına ilk deneyimlerini ya çok basit Uygulamalar hazırlayarak ya da kopya Uygulama üreterek gerçekleştirir.
Windows bunun için genellikle hep ilk adım olur. Bunun sonucunda da Windows Mağazası üzerindeki uygulama sayısının yavaşça arttığını görüyoruz.
Hatta Sahte Uygulamalar da son aylarda epey bir artış yaşanmakta. Microsoft da cihazların sorun yaşamaması için Alışveriş Mağazasını, Sahte Uygulamalara karşı Koruma Önlemi aldı.

Samsung Galaxy J3 Çin’de Ön Satışa çıktı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler