Yeni Galaxy A9 AnTuTu’da görüldü!

Gündemi sık sık işgal eden yeni Galaxy A serisinin en büyük üyesi Galaxy A9, bu sefer AnTuTu isimli performans testi uygulamasında görüldü. Son bilgilere göre yeni Samsung Galaxy A9’un teknik özellikleri haberimizde.

Yayınlanma: 28.11.2015 - 14:22
Abone Ol google-news

2014 yılında duyurulan metal ve tek parça gövdeli Galaxy A serisi yenileniyor. Samsung’un mobil ödeme sistemi Samsung Pay’i destekleyecek olan orta segmentli modeller, heyecan verici özelliklere sahip. Ailenin en büyük Galaxy A9, AnTuTu isimli performans testinde boy gösterdi.
Galaxy A serisinin 2016 yılında piyasaya çıkacak olan yenilenmiş versiyonları isimlerinin sonuna X alacak. Yani aslında bu model için Samsung Galaxy A9X diyebiliriz.

Bu isimlendirme sadece şimdilik konulmuş olabilir. Henüz net bir bilgi yok. Net olan, Galaxy A9’un teknik özellikleri.
AnTuTu isimli performans testinde boy gösteren Samsung Galaxy A9’un model numarası SM-A9000 olarak belirtilmiş. Telefon, kutusundan Android 5.1.1 Lollipop ile çıkacak ve 2016 yılında satışa çıkması bekleniyor. 5.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlük sunan modelde Super AMOLED panel kullanılacak. Telefonda Snapdragon 620 MSM8976 yongası, Adreno 510 GPU ile birlikte çalışacak. 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olacak modelde parmak izi okuyucu sensör ve NFC gibi özellikler de bekleniyor. 16 MP arka, 8 MP ön kamera, telefonun üst segmente göz kırpacağının göstergesi. Cihaz henüz AnTuTu’da derecelendirilmedi ancak test edilmeye başlandığı biliniyor.

200 bin kişi izlemezse ceza alacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler