Galaxy A3 ve Galaxy A5 Avrupa’ya geliyor!

Geçtiğimiz haftanın yıldızı olan yeni Galaxy A serisinin iki üyesi, önümüzdeki ay Avrupa’ya geliyor. Samsung Galaxy A3 ve Galaxy A5 modelleri için ön sipariş süreci şimdiden başladı. Detayları haberimizde.

Yayınlanma: 10.12.2015 - 21:15
Abone Ol google-news

2014 yılında duyurulan Galaxy A serisi geçtiğimiz hafta güncellenmişti. Firma Galaxy A3, A5 ve A7 modellerini resmi olarak duyurmuş, fiyatlarını açıklamış ancak çıkış tarihlerini açıklamamıştı. Şimdi Hollanda’da hizmet veren bir alışveriş sitesi Galaxy A3 ve Galaxy A5 modellerini satışa çıkardı. Samsung yeni modellerini ülkemizde hızlıca satışa çıkarıyor. Dolayısıyla bu haber Türkiye’yi de ilgilendiriyor.
SmartphoneShop isimli bir alışveriş sitesinde görülen Samsung Galaxy A3 ve Galaxy A5 modelleri ön siparişe çıktı. Galaxy A3 modeli 329 Euro, Galaxy A5 modeli ise 429 Euro’dan alıcılarla buluşacak. Bu ürünlerin yeni nesil Galaxy A serisi olduklarını tekrar belirtelim. Türkiye’de bulabileceğiniz Galaxy A serisi cihazlar ilk jenerasyon.


Cihazlar metal gövdeleri, gelişmiş teknik özellikleri ve fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Giriş ve orta seviyeli bir akıllı telefon arıyorsanız biraz daha sabredin. Çünkü ilgili internet sitesi telefonların 8 Ocak 2016’da satışa çıkacağını, ön siparişlerin kargoya verileceğini söylüyor. Büyük bir ihtimalle yeni cihazlar yine benzer bir tarihte ülkemizde de satışa çıkacaktır.
Samsung Galaxy A3 modelinde 4.7 inç büyüklüğünde 720p çözünürlük sunan bir ekran bulunuyor. Cihaz 1.5 GHz’lik işlemciden güç alıyor ve 1.5 GB RAM’e sahip. Galaxy A5 modelinde ise 5.2 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlük sunan bir ekran tercih edilmiş. 1.6 GHz işlemci ve 2 GB RAM ile gelecek olan telefonda parmak izi okuyucu sensör bulunuyor.

İki ekranlı 6 modern telefon!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler