Microsoft, Windows 10’a geçen firmalarla övünüyor

Daha fazla kurumsal şirketi Windows 10’a geçirmek isteyen Microsoft, bugüne kadar yeni işletim sistemine geçen ünlü firmalarla övündü ve çok yakında bunlara yenilerinin ekleneceğini açıkladı.

Yayınlanma: 21.01.2016 - 23:15
Abone Ol google-news

Windows 7’den sonra başarılı bir işletim sistemi çıkaramayan Microsoft’un, Windows 10‘un başarılı olmasından başka şansı yoktu. Bu yüzden firma yeni işletim sistemini kullanıcılara beğendirebilmek için elinden geleni yaptı. Windows 10’u Windows 7, 8 ve 8.1 sahiplerine ücretsiz bir yükseltme olarak sunan firma, buna benzer uygulama sayesinde bireysel kullanıcılara ulaşmaya başladı. Şimdi ise sıra kurumsal firmalara geldi.


Windows 10’u daha geniş bir kitleye ulaştırmak isteyen Microsoft, bu amaç doğrultusunda kurumsal şirketleri yeni işletim sistemine geçmeye ikna etmeye çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde New York’ta düzenlenen bir etkinlikte konuya değinen Amerikalı teknoloji devi, birçok firmanın şimdiden Windows 10’a geçmesiyle övündü. Macy’s, L’Oreal Paris, Mondelez International, Gerrity’s Supermarkets, Fnac, ByLight, AVA Retail, Digimarc ve FreemPay gibi ünlü firmaların Windows 10’a geçtiğini duyuran Microsoft, birçok firmanın bunlara katılmaya hazırlandığına vurgu yaptı.

Ubuntu Edge Sonunda Gerçeğe Dönüşebilir


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler