Audi SQ7 TDI resmiyete kavuştu!

Audi SQ7 TDI Cenevre otomobil fuarında görücüye çıkarak, resmiyete kavuştu.

Yayınlanma: 08.03.2016 - 23:19
Abone Ol google-news

Bir çok ünlü marka ve şirketin elektronik ve teknolojik araçlarına da ev sahipliği yapan Cenevre otomobil fuarı hız kesmeden devam ederken, pazara iddiali bir girişte Audi tarafından geldi. Geçtiğimiz günlerde Cenevre otomobil fuarında gösterime çıkacağı bilgisi verilen Audi SQ7, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
0-100 arası hıza 4 saniyede çıkan araç 435 beygir gücüne sahip. Oldukça iddialı ve gösterişli olan Audi SQ7, Audi’nin yeni gözdelerinden. Hem otomobil tutkunları hem de, Dünya çapında teknoloji şirketlerini ağırlayan Cenevre otomobil fuarı hız kesmeden devam ederken, araca ait görüntülere geçelim.


Tasarım ve sağlamlık çizgisinden hiç şaşmadan daimi olarak başarılı işlere imza atan Audi, bir kere daha büyük bir otomobil markası oluşunu da kanıtladı. Teknoloji, konfor, performans üçlüsünü bir arada buluşturmayı başararak hem business klasmanda hemde sportif kulvarda tüketicilerden tam beğeni aldı. Tasarımsal çizgisini koruyarak Audi’nin yeni gözdelerinden olmayı başaran bu aracın fiyatı ise 89.000€ yani yaklaşık olarak 300 bin Türk Lirası.
Performans, konfor, teknoloji tutkunu otomobil severler için tam da aranan kan niteliğindeki Audi SQ7 TDI, yakıt performansı ile de hayli beğeni topladı. Tüm testlerden tam not almayı başaran aracın oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşması da bekleniyor. Tamı tamına 435 beygirin verdiği agresifliğe rağmen, ağır başlı daha pozitif çizgileri bulunan aracın, en çok eleştiri alan tarafı ise, aracın arka farlarının biraz rahatsız edici oluşu. Ön ve yan açılarından bakıldığında son derece modern duran aracın, farlarla alakalı bir revizeye ihtiyaç duyduğu gelen tepkiler arasında.

Marvel Evreni’nin En Güçlü Karakterleri!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler