Geleceğin otomobili – BMW

Geleceğin otomobili, BMW tarafından tasarlandı, görenleri hayrete düşürdü!

Yayınlanma: 08.03.2016 - 23:20
Abone Ol google-news

Cenevre otomobil fuarında yaşananları, gelişmeleri ve tüm ayrıntıları sizinle paylaşmaya çalışmıştık. Otomobil fuarından sonra otomotiv sektörünün öncü isimlerinden birisi olan BMW, yeni konseptini yayınladı. Görenleri hayrete düşüren bu konsept, geleceğin otomobili dedirten paylaşımlara neden oldu.
İnsanüstü teknoloji ve otomotiv donanımlarını barındıran bu otomobilin, tasarımsal kalitesi ve işçiliği de oldukça heyecan verici. Teknoloji, otomotiv, sanayi sektörü üzerine Dünya üzerinde her an gelişmeler yaşanırken, onların çok çok üstünde bir tasarım ve sektör anlayışıyla gelen bu konsept göz doldurmayı başardı.


Mercedes’in de aynı ölçüde tasarımları olmasına rağmen, BMW tarafından hazırlanan geleceğin otomobili konsepti hayranlık uyandırdı diye bahsetmek hayli mümkün. Bir zamanlar kullanılan araçlar ve hayal edilenler ile, günümüz şartlarındaki konsept otomobilleri incelediğimizde dağlar kadar fark olduğunu da anlamamız mümkün.
Hatta geçenlerde Mercedes tarafından yayınlanan bir gazete ilanında, ” 100 yıllık rekabet için teşekkür ederiz.”  şeklinde ince bir jest dahi gelmişti BMW kulvarına. İkisi de aynı ülkenin dev isimleri olmalarına rağmen bu alanda rekabeti ve başarıyı takdir etmeyi asla ihmal etmiyorlar. Belki de çok yakın zaman içerisinde bir de Mercedes ekibinden geleceğin otomobili konseptini görürüz.
Lansmanı gerçekleştirilen geleceğin otomobili konseptinin ” gelecek 100 yıl ” içerisinde sloganıyla ziyaretçilerle buluşturulmasının ardından otomobil tüm internet dünyasına bomba etkisi yarattı. Böyle bir konseptin asla gerçekleştirilemeyeceği yönünde konuşanlarla, en geç 25 yıl içerisinde bu araçlarla benzer klasmanda bir çok otomobilin olacağı yönünde fikirler kıyasıya mücadele ettiler.

iPhone 7 Intel’den yardım alacak!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler