Google Plus popüleritesini kaybediyor!

Google Plus, popüleritesini kaybederek sessizce kitlesinde küçülme yaşamaya başladı.

Yayınlanma: 11.03.2016 - 01:30
Abone Ol google-news

Google Plus’ın bu beklenmeyen düşüşü, kullanıcılarını da hayli şaşırtmayı başardı. Özellikle içerik paylaşımı, kişilerin iletişim kurmaları ve bir çok görsel içeriğinde yayınlanması noktasında büyük görevler alan Google Plus, aktif kullanıcı sayısında problemler yaşamaya başladı.
Google bünyesinde bulunan böyle bir platformun, talihsiz düşüşler yaşaması pek mümkün gibi görünmüyordu. Ancak içinde bulunduğumuz son 1 aylık zaman dilimi içerisinde Google’ın hatrı sayılır derecede düşüşler yaşadığını, sektörün içinde olan kişiler ve kullanıcılar fark etmeye başladılar. Yeni platformlar, yeni sosyal medya mecraları ve bir çok dijital medya kaynağının bu şekilde dönem dönem düşüşler veya yüksek çıkışlar yakalaması da mümkün ancak, Google ekibinin böyle bir durumla karşılaşması soru işaretlerini engelleyemedi.


Gelişen internet ve dijital platform kullanımının artması nedeniyle de uzmanlar; zaman zaman böyle düşüşler yaşanacak hatta çok yeni platformlar birden zirveye oynayacaklar şeklinde yorumlarda bulundular. Önümüzdeki haftalarda Google Plus’ın bu gidiş hattı ile ilgili daha detaylı bilgileri aktarmaya çalışacağız. Ancak şimdiler de böyle büyük teknoloji ve isimlerin geliştirdiği platformların düşüş yaşaması muhtemel ihtimaller arasında görünüyor. Ülkeler arası siyasi problemler, sürekli artış gösteren döviz kurları ve diğer teknolojik etmenler nedeniyle de iniş çıkışların sıklaşabileceği ihtimali düşünülüyor.
Kullanıcıların, bireysel faaliyetlerden daha çok ticari amaç ve kazanımlar nedeniyle de tercih ettiği bir platforma dönüşen Google Plus, bu sebepten ötürü de ani düşüşler yaşamış olabilir.

Snapchat iOS için güncellendi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler