Meizu Pro 6 özellikleri görüldü!

Meizu Pro 6 özellikleri GFXBench isimli performans testi uygulamasında görüldü. İşte merak edilen o modelin özellikleri.

Yayınlanma: 23.03.2016 - 23:31
Abone Ol google-news

Çinli üreticilerden Meizu markası, geçtiğimiz yıl ülkemizde de satışa çıkmıştı. Markanın en üst seviye telefonu olarak beklenen Pro 6, ilk defa GFXBench isimli performans testi uygulamalarında teknik özellikleriyle görüldü. İşte detaylar.
Meizu Pro 6 özellikleri nasıl olacak?
GFXBench’te yayınlanan bilgilerin ekran görüntüsüne aşağıdan ulaşabilirsiniz. Bu ekran görüntüsüyle telefonun çoğu özelliği ortaya çıktı. Normalde GFXBench verilerinde telefonların kod adlarıyla karşımıza çıkarken burada direkt olarak telefonun adını görmekteyiz.


NapiDroid isimli site tarafından yayınlanan bu görüntüye göre Meizu Pro 6 modeli, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle birlikte gelecek. Cihaz 4.6 inç ekran boyutu ile görülüyor. Çözünürlük tarafında Full HD yani 1080 x 1920 piksel görmekteyiz.
MediaTek MT6797T yongasıyla görülen telefonun işlemcisi tam 10 çekirdekli olacak. Bu çekirdeklerin 2.5 GHz hızda çalışması bekleniyor. MediaTek Helio X25 olarak duyurulan bu işlemci, beraberinde Mali-T880 MP4 grafik işlem birimini de barındırıyor.
Bir diğer detay ise telefonun RAM miktarı. Daha önce 6 GB olarak iddia edilen RAM değeri de doğrulanmış görünüyor. Cihazda 2.7 GB ve 3.7 GB olmak üzere toplamda 6 GB RAM kullanılacak.
20 MP ana arka, 4.7 MP ön kamera ise yine önceki söylentileri doğrulayacak nitelikte. Cihazın ne zaman duyurulacağı, performans testlerinde kaç puan aldığı henüz belli değil. Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Apple’ın 40. yaş günü kutlamaları başladı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler