LG V20’den yeni bir görsel geldi!

Android cephesinin merak edilen yeni phablet modeli LG V20, yeni bir görsel ile karşımızda. LG V20’nin tasarımı nasıl olacak? İşte detaylar.

Yayınlanma: 28.08.2016 - 13:19
Abone Ol google-news

Güney Koreli LG, yeni phablet modeli için geri sayımı başlattı. Firma, birkaç güne yeni phablet modelini duyuracak. IFA 2016 haricinde duyurulması beklenen yeni LG V20 modeli, firmanın ikinci phablet cihazı olacak. Yeni telefonun 6 Eylül tarihinde ABD San Francisco’da duyurulması bekleniyor.


LG V20 tasarımı nasıl olacak?
Öncelikle telefonun tasarımına gelmeden, LG V20’nin en önemli detayından bahsedelim. Android’in resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle kutusundan çıkacak olan ilk cihaz, LG V20 olacak. Bu hatırlatmanın ardından basına yansıyan yeni bilgilere geçebiliriz.
Sızıntıların popüler ismi @evleaks kullanıcı adlı Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan görsel, LG V20 modelini işaret ediyor. Görsel, daha önce basında paylaşılan iddialar ile aynı doğrultuda. Cihazın tasarımında beklenmedik bir sürpriz yok. Ön tarafta LG V10 modeliyle ilk defa gördüğümüz çift ekran yer alacak. Arka taraf ise bir başka LG telefonuyla benzeşiyor.
Yine bu yıl içerisinde duyurulan LG G5 modeliyle aynı hatları taşıyan LG V20 modeli, büyük boyutları ile dikkat çekecek. Özellikle arka tarafı, LG G5 modelinin neredeyse aynısı diyebiliriz. Boyut farkını bu benzetmenin dışında tutabiliriz. Çünkü bu telefonda 5.7 inç büyüklükte bir ekran bekleniyor. QHD çözünürlükle karşımıza çıkacak olan bu ekranın altında ise Qualcomm Snapdragon 820 yongası ve 4 GB RAM bulunacak. 32-bit Hi-Fi Quad DAC ses sistemiyle donatılacak olan telefon, fiyat konusunda Galaxy Note 7’nin altında olması bekleniyor.

iPhone 6 SE performans testinde!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler