Forza Horizon 3 sistem gereksinimleri açıklandı!

Bir ay içerisinde satışa sunulacak Gorza Horizon’un üçüncü halkası, Xbox One ve PC platformu için raflardaki yerini alacak. Yapımla ilgili detaylar açığa çıktı.

Yayınlanma: 05.09.2016 - 13:10
Abone Ol google-news

Forza Horizon 3’ün piyasaya sürülmesine bir aydan kısa süre kala, oyunla ilgili çarpıcı veriler ortaya çıktı. Yarış-simülasyon türünde konumlanacak yapım; Microsoft Xbox One ve PC için satışa sunulacak. Maalesef, Microsoft’un uyguladığı ilginç politika nedeniyle, oyun sadece Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu olacak.
Playground Games tarafından geliştirilip, Microsoft Studios tarafından yayınlanacak oyun, kesinlikle ortalama oyun severlere hitap etmiyor ve sistem gereksinimleri abartı derecede yüksek.


Forza Horizon 3 Sistem Gereksinimleri:
İşlemci: i7 3820 @ 3.6GHz
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 or NVIDIA GTX 1060 veya AMD R9 290X or AMD RX 480
VRAM: 4 GB
RAM: 12 GB
Saklama Alanı: 55 GB
Çözünürlük: 1920 x 1080
Windows Sürümü: Windows Anniversary Edition 64-bit 14393.101
Umarız 23 Eylül’de satışa sunulacak yapım, bu tür abartı gereksinimlerle satışa sunulmaz. Aksi takdirde, oldukça düşük satış rakamları ortaya çıkabilir. Zira, bu haliyle Forza Horizon, sadece zenginlere hitap eden bir oyun olarak tarihe geçecek. Biz, açıkçası oyun piyasaya sürüldükten sonra, DVD kutusunun arkasındaki sistem gereksinimlerine bakıp, karar vermemiz gerektiğini düşünüyoruz. Zira, üst satırlarda paylaştığımız gereksinimler, pek de akıl karı değil.

Intel, IFA’da Büyük Oynadı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler