Samsung Galaxy Folder 2 duyuruldu!

Zaman zaman gündeme taşıdığımız Samsung Galaxy Folder 2 modeli sonunda resmiyet kazandı. Nostaljik telefon sevenler için güzel haber!

Yayınlanma: 12.09.2016 - 16:45
Abone Ol google-news


Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung, kapaklı telefon tasarımını üretmeye devam ediyor. Özel bölgeler için tasarlanan modellerden biri olan Galaxy Folder 2 sonunda duyuruldu. Cihaz beklenildiği üzere eski tip cep telefonları gibi kapaklı bir tasarıma sahip. Peki özellikleri nasıl?


Samsung Galaxy Folder 2 teknik özellikleri
Samsung’un resmi internet sitesinde yayınlanan telefon için herhangi bir etkinlik veya tanıtım düzenlenmedi. Cihaz tam anlamıyla orta seviye bir akıllı telefon.
Galaxy Folder 2 modelinde 3.8 inç büyüklükte WVGA çözünürlük sunan bir ekran yer alıyor. Qualcomm Snapdragon 425 yongası, 1.4 GHz dört çekirdekli bir işlemciyi üzerinde barındırıyor. 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı ve microSD kart yuvası bulunan telefonun fiyatı henüz belli değil. 8 MP arka kamera ve 5 MP ön kameraya sahip olan telefon kamera konusunda da pek iddialı değil.
Kutusundan Android 6.0.1 Marshmallow ile çıkacak olan Galaxy Folder 2 modelinde 1950 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor. Samsung, telefonun bu pil ile 318 saat bekleme süresi olduğunu iddia ediyor. Cihazın ağırlığı 160 gram, ölçüleri ise 122 x 60.2 x 15.4 mm şeklinde.
Henüz fiyat ve satış tarihi bilgisi yok. Ancak uygun fiyatlı bir model olacağını söylemek mümkün. Tahminler, firmanın ilk olarak Çin’de bu modeli satışa çıkaracağı yönünde. Türkiye’ye gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

Galaxy Note 7 bir arabayı küle çevirdi! – Video


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler