Google Pixel XL işte böyle görünecek!

Duyurulmasına kısa bir süre kala Google Pixel XL modelinin bazı görselleri basına sızdı. Telefonu merak edenler için ilgili görseller haberimizde.

Yayınlanma: 05.10.2016 - 09:04
Abone Ol google-news

 

Rozetked isimli bir Twitter hesabından paylaşılan 3D Google Pixel XL görselleri şimdiye kadar basına yansıyan en gerçekçi görseller oldu. Telefonun tasarımına ilişkin çoğu detayın yer aldığı görseller dikkat çekici.
Google Pixel XL görselleri!
Haberimizin içerisindeki görsellerde yer alan cihaz, Google’ın 4 Ekim tarihinde duyuracağı yeni akıllı telefonlarından biri olan Pixel XL modeline ait. 5.5 ekran boyutuyla beklenen bu yeni telefon, Google’ın yeni amiral gemisi olacak.


Aylardır söylentileriyle gündeme gelen telefona ait en net görsellerin bunlar olduğunu söyleyebiliriz. Google’ın bu yıl Nexus ismi yerine Pixel ismi kullanacağı zaten tahmin ediliyordu. Daha önce basına yansıyan bilgiler ve görseller de dikkate alındığından yeni telefonun bu olacağını söyleyebiliriz. Teknik özellikler tarafında ise tahminler daha esnek.
Siyah, beyaz, gümüş ve altın sarısı renk seçenekleriyle dikkat çekecek olan telefonun arka yüzeyindeki parmak izi sensörü kendini ilk bakışta belli oluyor. Cihazın ekran boyutunun 5.5 inç olacağı tahmin ediliyor. Teknik özellikler tarafında ise Qualcomm Snapdragon 821 yongası ve 4 GB RAM gibi tahminler var. Ancak bu detaylar 4 Ekim tarihine kadar kesinleşmiş sayılmaz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler