Karşınızda Samsung Galaxy S8’in resmi kapları

Nisan ayında çıkması beklenen Samsung’un amiral gemileri Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8’e ait resmi kılıflar sızdırıldı.

Yayınlanma: 10.02.2017 - 07:58
Abone Ol google-news

2017 yılına girmemiz ile beraber teknoloji firmaları da amiral gemi telefonlarına piyasaya sürme hazırlığına girişti. Bunlardan biri de kuşkusuz Samsung firması. Bu yıl firma için önceki yıllardan daha büyük önem teşkil ediyor. Nedeni ise geçtiğimiz sene yaşadığı Note 7 faciası. Büyük imaj ve ekonomik zarar uğrayan firma yeni amiral gemi telefonun çok daha iyi olması gerektiğinin farkında. Bu yüzden çok daha telefonları üzerinde durarak çalışmalarını sürdürüyor.


Daha geniş ekran ve gövde ekranı ile gelecek olan cihazda Tümleşik Parmak izi okuma sistemi olacak. Basınca duyarlı bir ekran ile gelecek olan cihazın ayrıca daha önce sorun yaşadığı batarya konusunda üst düzey güvenlik sistemlerinden geçirmiş bir şekilde kullanıcılara sunacak. Tüm bunların yanında ayrı seri yani Plus modeli de olmak üzere iki ayrı telefon ile gelecek telefonun kılıfları ise şimdiden sızdırılmış durumda. Şubat ayının sonunda tanıtılacağı düşünülen cihazların Nisan ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Plantronics BackBeat Sense kulağınızın pasını silecek


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler