Samsung Galaxy S8 ‘in kılıfı sızdırıldı

Samsung Galaxy S8 için üretilmiş bir kılıfın görselleri sızdırıldı. Açığa çıkan görsellere bakıldığında Samsung’un yeni amiral gemisinin tasarımı hakkında bilgi sahibi olmak mümkün.

Yayınlanma: 12.02.2017 - 12:33
Abone Ol google-news

Hollandalı teknoloji blogu Techstatic‘te yayınlanan görüntülere göre Samsung Galaxy S8 için yeni telefonu için üretilen kılıf, telefonun ön ve arka yüzündeki tasarımı ortaya çıkarıyor.
Ön yüze bakıldığında, alt kısımda ana ekran tuşu bulunmadığı görülüyor. Büyük bir ihtimalle S8‘de ana ekran tuşu, ayar ve geri tuşları gibi kapasitif olarak bulunacak. Ön yüzün üst kısmında ise serinin eski telefonları gibi ön kamera, yakınlık sensörü ve iris tarayıcısı bulunuyor.


Arka kısımda kamera, flaş ve parmak izi okuyucu bulunuyor. Parmak izi okuyucusunun arka tarafa koyulması da telefonun tasarımındaki bir diğer yenilik. Yine kılıfın sağ ve sol yüzlerinde tuşlar bulunuyor. Bunlardan birinin ses, diğerinin de bixby dijital asistan tuşu olduğu düşünülüyor.
Görüntüler gerçek mi?
Aksesuar üreticilerinin telefon tasarımlarına önceden sahip olduğu için sızdırılan resimlerin gerçek olma payı var. Ancak resimlerin sızan dedikodulara göre oluşturulmuş tasarımlardan ibaret olma olasılığı da var.
Bu tasarımın gerçeği yansıtıp yansıtmadığını Galaxy S8’in tanıtılması ile öğreneceğiz. Telefonun Mart’ın sonunda ya da Nisan’da tanıtılması bekleniyor.

Plantronics BackBeat Go3 ile kablosuz müzik keyfi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler