LG G6 Snapdragon 821 kullanacak!

LG G6 modeli bu ay içerisinde duyurulacak. Telefonun işlemcisi ise Snapdragon 821 olacak. İşte detaylar.

Yayınlanma: 16.02.2017 - 21:55
Abone Ol google-news

26 Şubat tarihinde duyurulması beklenen 2017 yılının amiral gemilerinden biri olarak karşımıza çıkacak LG G6 modeliyle ilgili önemli bir gelişme var. Bu yıl duyurulacak amiral gemilerinde kullanılması beklenen Qualcomm Snapdragon 835 yongası, LG tarafından kullanılmayacak. Söz konusu yonga henüz üretim aşamasında olduğu için LG, bu yongayı beklemeyecek ve MWC 2016’da cihazı duyurarak kısa bir süre sonra satışa çıkaracak.


Qualcomm ve Samsung partnerliği sebebiyle bu yıl Snapdragon 835 yongalarını Samsung üretecek. Ancak Samsung, Mayıs – Haziran tarihlerine kadar yeni yongaları teslim edemeyecek. Zaten Galaxy S8 modelinin de bu yıl önceki yıllara göre daha geç satışa çıkması bekleniyor.
Ancak LG, bu durumu kendi lehine çevirebilir. Snapdragon 821 yongasıyla piyasaya çıkacak olan yeni LG G6 modeli, ciddi bir fiyat avantajıyla birlikte Galaxy S8 modelinden neredeyse 2 ay daha erken satışa çıkmış olacak. İçerisindeki yonga piyasadaki en güncel yonga olmayacak ancak fiyat avantajı ve kaliteli ekranı ile pazarda kendine ciddi bir yer edinebilir.
Yeni LG G6 modelinde 5.7 inç büyüklükte 2880 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 18:9 oranında bir ekran bekleniyor. Cihazda çift kamera teknolojisi de olacak. Bir diğer önemli özellik ise suya ve toza karşı dayanıklılık şeklinde. Amiral gemisi sınıfında beklenen telefon hakkındaki en büyük gizem cihazın fiyatı. Daha fazla detay için MWC 2017’yi beklemek gerekiyor.

Akıllı telefonlar için geleceğin teknolojisi: “Elmas Ekran”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler