Galaxy S8 Plus özellikleri kesinleşti!

Galaxy S8 ile eş zamanlı olarak tanıtılması beklenilen Galaxy S8 Plus’ın özellikleri kesinleşti. İşte Galaxy S8 Plus özellikleri.

Yayınlanma: 26.02.2017 - 12:38
Abone Ol google-news

Samsung cephesindeki gerçeklik payı yüksek sızıntıları ile tanınan Evan Blass geçtiğimiz saatlerde Galaxy S8 Plus özellikleri ile ilgili bir görsel yayınladı. Yayınlanan görselle birlikte Galaxy S8 Plus özellikleri de tüm hatlarıyla ortaya çıkmış oldu.
Blass tarafından yayınlanan görsele baktığımızda bugüne kadar sızdırılan bilgilerle büyük bir tutarlılık payı olduğunu söyleyebiliriz. Sadece Galaxy S8 Plus’ın 4GB RAM’e sahip olması kullanıcılarda bir nebze de olsa hayal kırıklığına neden olabilir.


Zira Galaxy S8’in bile hala 6GB RAM ile geleceği iddia ediliyordu. Dolayısıyla Galaxy S8 Plus için konuşulan RAM miktarı 8GB, minumumda ise 6GB’tı. Fakat ortaya çıkan bu görselde, Samsung’un çıtayı bir hayli düşürdüğünü görüyoruz.
Onun haricinde 6.2 inçlik ekran, suya ve toza karşı dayanıklılığı simgeleyen IP68 sertifikası, 64GB MicroSD destekli dahili hafıza zaten bildiğimiz özellikler arasındaydı.
Görselde dikkat çeken bir diğer nokta ise iris tarayıcısına yer verilirken parmak izi okuyucusundan bahsedilmemiş olması. Zira sızdırılan görsellerde arka panelde kameranın hemen yan tarafından dikdörtgen şeklinde bir parmak izi okuyucusu mevcuttu.
Sonuç olarak Galaxy S8 Plus’ın beklenilen özelliklerle geleceğini söylemek mümkün. (RAM hariç) Büyük bir ihtimalle ekran boyutu haricinde Galaxy S8’de aynı özelliklerle karşımıza çıkacaktır.

AirPods kulaklıklar renkleniyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler