Galaxy S8, 10 Nisan’da satışa çıkıyor

Samsung’un 29 Mart’ta resmen tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8, 10 Nisan’da ön siparişe sunulacak. İşte konu hakkındaki detaylar.

Yayınlanma: 08.03.2017 - 22:07
Abone Ol google-news

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, 29 Mart’ta New York’ta düzenlenecek olan özel bir etkinlikle dünyaya tanıtılacak.
Gücünü Snapdragon 835 yonga setinden alan Galaxy S8, GPU tarafında ise Adreno 540 kullanacak. 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanının yer aldığı telefon 3000 mAh gücünde bir bataryadan beslenecek. 12MP’lik ana kameraya 8MP’lik ön kameranın eşlik edeceği Galaxy S8, farklı tasarımıyla ön plana çıkacak.
1440×2560 piksel çözünürlüğünde 5.8 inçlik kavisli bir ekranla gelmesi beklenen cihaz, alışılageldik Galaxy S serisinden farklı bir tasarım çizgisine sahip olacak.


Peki gelelim asıl soruya. Galaxy S8 ne zaman satışa sunulacak? Bugün ortaya çıkan bir raporda S8 sevkiyatlarının 29 Mart’ta gerçekleşecek olan lansmanın hemen ardından başlamasının planlandığı iddia edildi. Ayrıca diğer bir iddiaya göre de Samsung, 10 Nisan itibariyle ön siparişleri almaya başlayacakmış.
Stok durumunda sıkıntı yaşanması durumunda, ilk olarak telefonu ön siparişle satın alanların cihazları teslim edilecekmiş.
Bu arada dip not olarak Galaxy S8’in fiyatı hakkında da henüz bir bilgi olmadığını hatırlatalım. Bu konu hakkında ortaya çıkan son detaylarda, Samsung’un yeni amiral gemisi modelinin 800 Euro civarında bir etiket fiyatına sahip olacağı iddia edilmişti.

LG’den ülkesine özel LG G6 paketi!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler