Uncharted: Lost Legacy, 10 saatin üzerinde sürebilir

Naughty Dog’dan Arne Meyer, yaptığı röportajda serinin hayranlarını sevindirecek açıklamalar yaptı. Meyer’in açıklamalarına göre Uncharted: Lost Legacy, 10 saatin üzerinde sürebilir.

Yayınlanma: 15.04.2017 - 21:59
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında duyurulan Uncharted: Lost Legacy‘nin çıkış tarihi ve fiyatı belli olmuştu. Nathan Drake’nin görünmediği ve ilk olarak Uncharted 2’de gördüğümüz Chloe Frazer ve Uncharted 4’te karşımıza çıkan Nadine Ross‘un yer aldığı oyun, bir hikaye moduna sahip. Uncharted 4: A Thief’s End’e doyamayan oyuncular da doğal olarak The Lost Legacy‘nin kısa sürmesini istemiyor. Naughty Dog’a göre Uncharted: Lost Legacy, 10 saatin üzerinde sürebilir.
Uncharted: Lost Legacy, Uncharted 4: A Thief’s End’e ihtiyaç duymadan tek başına oynanabiliyor. Bu da oyunun diğer oyunlardaki genişleme paketlerinden biraz daha büyük olacağı ve daha uzun süreceği anlamına geliyor.


Ancak bunu resmi ağızdan duymak daha iyi oldu. Geliştirici Naughty Dog‘dan Arne Meyer, IBTimes İngiltere ile yaptığı röportajda “bunu kısa tutamadık” dedi. “Yıllar önce Uncharted için tek kişilik genişleme yapıp yapmayacağımız sorulduğunda, bunu yapmak için öz disiplinimiz yok. Yapmaya kalkışırsak tam oyun yaparız diyorduk. Kendimizi sınırlamaya gerek yok. Oyuna genişleme paketi yaparken 10 saatlik bir oyunla karşılaştık. Aniden söylediğimiz şeyin doğru olduğunun farkına vardık: bunu kısa tutamadık.”
Bu açıklamalardan sonra da Lost Legacy için çıkış tarihi ve detaylar paylaşıldı. Oyun, 23 Ağustos’ta Avrupa’da satışa çıkacak. Ülkemizde de Türkçe olarak satışa sunulacak.

Injustice 2 zırh sistemi nasıl çalışıyor?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler