Samsung ve McAfee’den dev ortaklık

Samsung, McAfee ile dev bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşma kapsamında Samsung cihazları antivirüs yazılımı yüklü şekilde satışa çıkacak.

Yayınlanma: 15.05.2017 - 20:19
Abone Ol google-news

Antivirüs ve siber güvenlik şirketi McAfee, Samsung ile dev bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşma kapsamında McAfee’nin antivirüs yazılımı Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ta kurulu olarak gelecek. Ancak iki şirket arasındaki anlaşma sadece bundan ibaret olmayacak. Galaxy S8 ve S8+ dışında bazı Samsung cihazları da şirketin antivirüs yazılımı kurulu halde satışa sunulacak.


Antivirüs yazılımı tüm dünyada Galaxy S8 ve S8+’a kurulu olarak gelecek. Samsung Smart TV’ler ise sadece ABD ve Güney Kore’de bu yazılım yüklü şekilde satışa çıkacak. Ancak zamanlar diğer bölgelerde de Samsung Smart TV’ler antivirüs yazılımı yüklü şekilde satılacak. McAfee antivirüs yazılımını 60 gün boyunca ücretsiz kullanan Samsung kullanıcılarına bu sürenin sonunda özel bir teklif sunulacak. Bu teklifi kabul eden kullanıcılar yazılımı ücretli olarak kullanmaya devam edecek.
Bu arada şirketin akıllı telefonlar için hazırladığı VirusScan yazılımı da Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy Note 5, Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge’de yükli olarak gelecek.

Yeni The Walking Dead oyunu yine ertelendi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler