Galaxy S9 konuşulmaya başlandı

Galaxy S9 ve S9+ modelleri ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. İşte önümüzdeki sene satışa sunulacak S9 ile ilgili detaylar.

Yayınlanma: 21.07.2017 - 19:24
Abone Ol google-news

Samsung bu sene satışa sunduğu Galaxy S8 ve S8+’la son derece başarılı bir ivme yakalamıştı. Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi modelleri ile birlikte kullanmaya başladığı Infinity Display teknolojisi, kullanıcıların fazlasıyla hoşuna gitmişti. Kısa süre önce Samsung’un aynı teknolojiyi Galaxy Note 8’de de kullanacağı ortaya çıkmış, yalnızca ekran boyutunun S8+’a göre biraz daha büyük olacağı belirtilmişti. Bu bilginin ortaya çıkmasının ardından Galaxy S9 ve S9+’ın ekran boyutunun da yeniden güncellenebileceği iddiaları ortaya atılmıştı.


Geçtiğimiz gün Samsung’a yakın bir kaynaktan alındığı iddia edilen bilgilere göre, Güney Koreli teknoloji devinin ekran boyutu konusunda herhangi bir planı yokmuş. Yani Samsung, S8 ve S8+’taki 5.77 inç ve 6.22 inçlik ekran boyutlarını Galaxy S9 ve S9+’ta da korumayı planlıyor. Elbette bu durum şimdilik Samsung tarafından doğrulanmış değil.
Öte yandan, Samsung’un Note 8’de de ekranın altına yerleştirmeyi başaramadığı parmak izi okuyucusunu, Galaxy S9 ile ekranın altına alacağı belirtiliyor. Bilindiği üzere Qualcomm ve Vivo kısa süre önce bu alandaki ilk prototipi teknoloji tutkunları için sergilemişti. Ayrıca Apple’ın da bu konuda önemli çalışmaları mevcut. Fakat az önce de belirttiğimiz gibi, tek çalışan prototip Vivo ve Qualcomm’a ait.

Forza Motorsport 7 araç listesi belli oldu!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler