Galaxy Note 8 ile ilgili yeni bir söylenti daha ortaya atıldı

Samsung’un önümüzdeki dönemde satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8 ile ilgili söylentiler bitmek bilmiyor.

Yayınlanma: 30.07.2017 - 10:47
Abone Ol google-news

Şimdiye kadar sızdırılan görseller ve raporlar sayesinde cihaz hakkında pek çok şey öğrenmiştik. Sızdırılan bilgilere göre, Galaxy Note 8 gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 835 yonga setinden alacak. Sistemini 6GB RAM ile destekleyecek olan cihazın dahili depolama alanı ise 128GB olacak.
Fakat hepsi bu kadarla da sınırlı değil. Samsung’un 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip olan farklı bir Galaxy Note 8 versiyonunu da satışa sunacağı ortaya çıktı. Note 8 Emperor Edition olarak lanse edilen bu versiyonun sadece Çin ve bazı Asya ülkelerinde satışa sunulacağı da sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor.


Çin kaynaklı rapora göre, Note 8 Emperor Edition Siyah, Mavi ve Gri renklerde satışa sunulacak. Emperor Edition’un 128 GB dahili depolama alanına sahip olan farklı bir versiyonunun Avrupa’da da satışa sunulacağı belirtiliyor. Kesin olmamakla birlikte bu versiyonun 1100 eurodan fazla bir etiket fiyatı taşıması bekleniyor.
Açıkçası, Note 8’de microSD kart desteğinin de bulunduğunu göz önüne alacak olursak, sadece dahili depolama alanı için fazladan 200 – 300 dolar vermek pek de akıl karı durmuyor. Yine de tercih kullanıcıların.

Yeni Apple Watch Ne Zaman Çıkacak?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler