Sharp Aquos S2 ne zaman satışa sunulacak?

Tayvan merkezli Foxconn tarafından satın alındıktan sonra, akıllı telefon sektörüne ağırlık veren Sharp, yeni modeli ile kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışacak. Uzun bir süredir gelişim aşamasında olan Sharp Aquos S2, Japon merkezli firmanın tam ekran modundaki ilk telefonu olacak.

Yayınlanma: 10.08.2017 - 16:11
Abone Ol google-news

Sharp Aquos S2, şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre gücünü 8 çekirdekli bir işlemciden alacak. Telefonun hangi yonga setini tercihleyeceği henüz belli değil. Fakat büyük ihtimal ile Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 835 olacaktır.
Sistemini 6GB RAM ile destekleyecek olan telefonun 1080×2040 piksel çözünürlüğünde 5.5 inçlik bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Arka tarafında 13MP’lik iki adet kamera bulunduran cihazın ön kamerası ise 8MP.


Minimum 64GB dahili depolama alanına sahip olacağı tahmin edilen Sharp Aquos S2, microSD kart desteğine de sahip.
Geçtiğimiz senelerde ağırlıklı olarak Amerika pazarında boy gösteren Sharp, yeni akıllı telefonu ile 4 sene sonra Çin pazarında tekrardan merhaba diyecek.
Firmadan yapılan resmi açıklamada Aquos S2’nin 8 Ağustos’ta tanıtılacağı, 14 Ağustos’ta ise Çin’de satışa sunulacağı belirtildi. Cihazın Çin’de satışa sunulmasının ardından Avrupa ve Amerika’da da satışa sunulması bekleniyor. Aquos S2’nin Avrupa ve Amerika’da ne zaman satışa sunulacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil. Bu tarihlerde, telefonun Çin’deki satış rakamlarının önemli olacağı tahmin ediliyor.

Apple 10 Yılda 1 Milyardan Fazla iPhone Sattı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler