HTC U11 Life’ın özellikleri netleşti

HTC U11’in yeni versiyonu HTC U11 Life geliyor. HTC U11’den daha ufak olan HTC U11 Life kullanıcıları bakalım nasıl farklı özellikler sunacak.

Yayınlanma: 13.08.2017 - 13:02
Abone Ol google-news

Bildiğiniz gibi HTC yeni amiral gemisi HTC U11’i birkaç ay önce satışa çıkardı. Şirketin son yıllardaki en iyi telefonu olarak nitelendirilen HTC U11, kullanıcılar tarafından da ilgiyle karşılandı. Tayvanlı telefon üreticisi şimdi de telefonun daha ufak boyutlu bir versiyonunu satışa çıkarmaya hazırlanıyor.
Daha önce Ocean Life kod adıyla karşımıza çıkan ve HTC U11 Life adıyla piyasaya sürülmesi beklenen telefon bugün bir kez daha karşımıza çıktı. Hem telefonun teknik özellikleri ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı ve hem de telefonun yeni görüntüleri sızdırıldı.


Adından da anlaşılacağı gibi U11 Life (Ocean Life) suya dayanıklı ve IP67 sertifikasıyla geliyor. 5.2 inç ekrana sahip telefonun teknik özellikleri arasında Snapdragon 630 yonga seti, 32 GB depolama alanı, microSD hafıza kartı desteği, 16 megapiksel arka kamera ve 12 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Fallout 4 Pip-Boy sürümü limitli olarak satışa sunulacak


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler