Samsung 2018 serisini planlıyor

Samsung şimdiden 2018 planlarını yapmaya başladı. Yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8’i satışa sunacak olan Samsung, diğer taraftan da Galaxy A5 2018 modeli üzerine çalışıyor.

Yayınlanma: 23.08.2017 - 21:45
Abone Ol google-news

Orta segmente hitap eden A serisinin her sene güncelleyen Güney Koreli teknoloji devi, 2018’de köklü değişikliklere gidecek. Geekbench’te ortaya çıkan bir rapora göre, Galaxy A5 2018 gücünü, Qualcomm’un orta segmentteki en güçlü yonga seti Snapdragon 660’tan alacak.


Sistemini 6GB RAM ile desteklemesi beklenen modelin en önemli özelliği ise çift ana kamera modülü ile gelecek olması. Şu anda Samsung’un çift ana kamera modülü kullanan herhangi bir modeli bulunmuyor. Muhtmelen önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Note 8 çift ana kamera ile gelecek. Dolayısıyla 2018’de çıkacak olan diğer amiral gemisi modelleri de çift ana kamera ile donatılacaktır. Fakat öyle görülüyor ki Samsung üst segmentin yanı sıra orta segmentteki modellerini de çift ana kamera modülü ile süsleyebilir.
Öte yandan bazı söylentilere göre, Galaxy A5 2018 iki farklı varyasyonda satışa sunulacak. Ucuz olan modelde Exynos 7880 yonga seti 4GB RAM ve tek ana kamera bulunacağı dile getiriliyor. Yine de tüm bunların birer söylentiden ibaret olduğunu hatırlatalım.

Terminatör filmi gerçek mi oluyor?

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler