Xiaomi Mİ Note 3 özellikleri kesinleşti

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, bugün önemli bir etkinlik gerçekleştirecek. Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Mi Mix 2’yi tanıtacağı bu etkinlikte bir de sürpriz yapması bekleniyor. Çinli üreticinin üst segment Mi Mix 2’nin yanında orta segmente hitap eden Xiaomi Mi Note 3 modelini de tanıtması bekleniyor.

Yayınlanma: 13.09.2017 - 21:38
Abone Ol google-news

Bu durum henüz kesinleşmemiş olsa da Mi Mix 2 etkinliğine saatler kala ortaya çıkan bir fotoğraf kafalardaki soru işaretlerinin giderilmesine yardımcı oldu. Xiaomi Mi Note 3 için sızdırılan son fotoğrafa aşağıdan göz atabilirsiniz.


Evet fotoğraf Mi Note 3’ün kutu tasarımına ait. Burada bizi ilgilendiren kısım ise, kutu tasarımında telefonun özelliklerine de yer verilmiş olması. Buna göre Mi Note 3’ün Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 660 yonga seti ile geleceği de kesinlik kazanmış oldu. Ayrıca cihazın sistemini 6GB RAM ile desteklediğini de belirtelim. Muhtemelen Xiaomi, 4GB RAM’e sahip daha ucuz bir versiyon da tanıtacaktır.
Öte yandan cihazın 5.15inçlik ortalama bir ekrana sahip olduğu da kutuda yer alan bilgiler arasında bulunuyor.
Tekrardan dip not olarak belirtelim. Xiaomi Mi Note 3 modelinin bugün tanıtılması kesin değil. Fakat Çinli üreticiye yakın bazı kaynakların aktardığı bilgiler bu yönde. Yine de bekleyip göreceğiz.

Xiaomi Mi Mix 2 işte böyle görünecek!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler