iOS 11 güncellemesini yüklemeden önce yapmanız gereken 5 şey

Cihazınızı iOS 11'e güncellemeden önce herhangi bir sorunla karşılaşmamak için yapmanız gerekenler var.

Yayınlanma: 19.09.2017 - 23:06
Abone Ol google-news

1. Cihazınızı iOS 11’e yükseltmeden önce ilk olarak verilerinizi yedeklemelisiniz. iCloud’a yedekleme yaparak rehberinizi, ayarlarınızı ve mesajlarınızı koruyun. Uygulamalarınız, oturum açma bilgileriniz gibi detaylı bir yedekleme yapmak için iTunes’u kullanın. iTunes’u açarak, cihazınızı seçin ve ‘Yedekle ve Geri Yükle’ seçeneğinin altındaki ‘şimdi yedekle’ye tıklayın.

2. Yükseltme, cihazınızı zorlayarak veri tüketir. Bu yüzden yükseltme işlemine başlamadan önce cihazınızı şarja takın ve Wi-Fi’ye bağlanın.

3. iOS 11, cihazınızdan fazladan 2 GB boş alan talep ediyor. Bu nedenle yükseltme işlemini başlatmadan önce depolama alanını kontrol edin. Yeterli boş yeriniz yoksa Google Fotoğraflar uygulaması video ve fotoğrafları yedeklemek için işinize yarayacaktır. Google Fotoğraflar’da yedekleme işlemini gerçekleştirdikten sonra uygulamanın ayarlarından ‘Depolama alanında yer açın’ seçeneğine tıklayarak yedeklenen fotoğraf ve videoların cihazınızdan silinmesini sağlayabilirsiniz.

4. Telefonunuz güncelleme geldiğinde size bildirir. Beklemek istemiyorsanız Ayarlar’ı açın ve ‘genel’ sekmesine gidin. Burada yazılım güncellemesine tıklayarak cihazınızı iOS 11’e yükseltebilirsiniz.

5. Cihazınızın iOS 11'le uyumlu olup olmadığını bu tablodan kontrol etmeyi de unutmayın. Uyumlu değilse yükleme yapamazsınız/yapmayın.

Kaynak: CNN Türk


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler