Xiaomi Chiron Geekbench’te görüldü

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Xiaomi’nin yeni modeli ortaya çıktı.

Yayınlanma: 22.09.2017 - 22:36
Abone Ol google-news

Xiaomi’nin son yıllarda önemli bir yükseliş içerisinde olduğu yadsınamaz bir gerçek. Özellikle bu yıl satışa sunduğu yeni modelleri ile dikkatleri üzerine çeken Çinli üretici, global pazarda da önemli bir başarı yakalamıştı. Mi 6 ve Mi Mix 2 modelleri ile Çin ve Hindistan’da son derece başarılı bir çıkışa imza atan Xiaomi şimdi aynı başarıyı yeni modeli ile sürdürmek istiyor. Çinli üreticinin yeni üst segment modeli Xiaomi Chiron, geçtiğimiz gün Geekbench’te ortaya çıktı.


Geekbench’te yer alan bilgilere göre Xiaomi Chiron, gücünü Qualcomm’un yeni nesil yonga seti olan Snapdragon 835’ten alıyor. Sistemini 6GB RAM ile destekleyecek olan telefonun dahili depolama alanı ise 256GB.
Xiaomi Chiron, Mi Mix’in aksine 18:9’luk bir ekran en-boy oranına sahip. 1080×1980 piksel çözünürlüğünde 5.6 inçlik ekranla gelecek olan cihazın Mi Note 3 modeli olabileceği tahmin ediliyor.
Tabi ki burada önemli bir anekdot var. O da Mi Note 3’ün SD 660 ile geleceği iddiaları. O yüzden Xiaomi Chiron daha önce hiç ortaya çıkmamış yeni bir model de olabilir.
Xiaomi Chiron’un kamera bilgileri tam olarak netleşmemiş olsa da cihazın 12MP’lik ana kameraya sahip olacağı iddia ediliyor. Yine de bekleyip göreceğiz.

It (O), Türkiye’de de, Amerika’da da zirvede!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler