Google Daydream yenilendi

Sanal gerçeklik gözlüğü Daydream tanıtıldı. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yayınlanma: 07.10.2017 - 01:56
Abone Ol google-news

Firma, yeni vizyonunu ortaya koyduğu lansman ile birlikte teknoloji dünyasını tam anlamıyla şaşkına uğrattı. Pek çok yenilikçi ürünün tanıtıldığı lansmanda bu ürünlerden birisi de Daydream sanal gerçeklik gözlüğünün yeni versiyonuydu.


Android dünyasındaki sanal gerçeklik çözümlerine bir standart getiren Daydream View, sertifikasyon sistemi ile cihazların uyumluluğunu kesinleştiriyordu. Google’ın yeni sanal gerçeklik gözlüğü Pixel, Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Samsung Galaxy Note 8, Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 ve Google Pixel 2 serisi akıllı telefonlar ile birlikte çalışabiliyor.
Telefonun bir kanca ile sabitlendiği sanal gerçeklik gözlüğünün yanında bir adet de kumanda geliyor. Dokunmatik yüzeye sahip kumanda sayesinde ekranda rahatça işlem yapabilmek ve oyun oynayabilmek mümkün.
Farklı renk seçenekleri bulunan sanal gerçeklik gözlüğünün fiyatı ise biraz pahalı. Eski versiyonuna göre 20 dolar fiyat arttırımı gerçekleşti. Google Daydream sanal gerçeklik gözlüğünün yeni versiyonunu 99 dolarlık bir fiyat ile satışa sunacak. Ayrıca, cihazda 3 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Just Dance 2018 demosu yayınlandı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler