Huawei modaya uydu

Samsung ve LG’den sonra Huawei de katlanabilir akıllı telefon furyasına katıldı. Şirket CEO’su yaptığı açıklamayla katlanabilir telefon projesini duyurdu.

Yayınlanma: 23.10.2017 - 19:46
Abone Ol google-news

Huawei, merakla beklenen yeni telefonları Mate 10, Mate 10 Pro ve Mate 10 Porsche Design’ı geçtiğimiz günlerde resmen tanıttı. Bu üç telefonun tanıtımı için düzenlenen etkinlikte konuşan CEO Richard Yu, şirketin gelecek planları hakkında konuştu. Yu bu konuşması sırasında şirketin katlanabilir akıllı telefon planlarına da değindi.


Görünen o ki katlanabilir bir akıllı telefon geliştiren şirketler Samsung ve LG ile sınırlı değil. Yu’nun açıklamaları Huawei’nin de benzer bir proje üzerinde çalıştığını gösteriyor. Yu’nun açıklamalarına göre Çinli telefon devi şimdiden böyle bir cihazın çalışan prototipini hazırlamış durumda.
Ancak şirket bu yeni telefonu 2017’de çıkarmayı düşünmüyor. Bunun yerine telefonun 2018’de satışa çıkması bekleniyor. Eğer şirketin bu planlarında bir değişiklik olmazsa önümüzdeki yıl hem Samsung’tan hem de Huawei’den katlanabilir akıllı telefonlar görebiliriz.
Yerli Kamikaze İHA Alpagu Seri Üretimi Gerdi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler