GTA V için üzücü haber

GTA V için Rockstar Games’ten yeni bir açıklama geldi. İşte konunun detayları.

Yayınlanma: 25.10.2017 - 20:47
Abone Ol google-news

GTA V için oyun tarihinin en başarılı yapımlarından biri yakıştırmasını yapsak sanırım pek de yanılmış olmayız. İlk olarak 2013 yılın PlayStation 3 ve Xbox 360 için yayınlanan oyun sadece 3 gün içerisinde 1 milyar dolarlık hasılat elde ederek kırılması zor bir rekora da imzasını atmıştı. Yapımcısının kasasını ağzına kadar dolduran yapım, çıkışının ardından 4 seneyi aşkın bir süre geçmesine karşın hala para basmaya devam ediyor. Nasıl mı? Elbette GTA Online’da bulunan mikro ödemeler sistemi sayesinde.


GTA V ile paralel dinamiklere sahip olan GTA Online, ana oyundan kısa bir süre sonra ücretsiz olarak (GTA V sahipleri için) kullanıma sunulmuştu. Online modu oynayanların da bileceği üzere, Rockstar bu moda olan ilgisini hiç kesmedi. Sürekli bu mod için özel etkinlikler düzenleyen yapımcı stüdyo, önümüzdeki süreçte de GTA Online üzerine yoğunlaşmak istediğini açıkladı.
Rockstar Games yetkilileri, GTA V için yeni bir hikaye DLC’sinin gelmeyeceğini net bir şekilde ifade etti. Serinin önceki oyunlarına baktığımızda 1 ya da 2 DLC paketinin çıktığını hatırlayabiliriz. Bu DLC paketleri standalone tarzında bir yapıya sahip olsalar da hikaye bazında ana oyunla ilgili olabiliyorlardı.
Şimdilik GTA V’in hikayesi için sona gelinmiş gibi görünüyor. Daha fazla GTA hikayesi isteyenler GTA VI’yı beklemek zorunda kalabilirler.

Assassins Creed Origins için çıkış videosu yayınlandı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler