Performans ve gücün mükemmel bileşimi

Huawei, ilk FullView ekran ve ilk ön ve arka çift lens kameralı akıllı telefonunu olan Huawei Mate 10 Lite daha çarpıcı görüntüler için tasarlandı.

Yayınlanma: 27.10.2017 - 18:38
Abone Ol google-news

Huawei Mate 10 lite, üstün kaliteli selfie , görüntü ve sosyal ağ uyumu sağlayan tasarımıyla cep telefonunu yoğun şekilde kullanan herkese daha çarpıcı görüntüler çekerek paylaşmaya olanak sağlıyor. İkonik ve şık tasarıma sahip Huawei Mate 10 Lite anı yakalamak , paylaşmak ve yaşamak için en yeni innovasyonları hayata geçiriyor.


Huawei Mate 10 lite, yeni Huawei FullView ekran teknolojisine sahip ilk cihaz olma özelliğini taşıyor. Yüksek kaliteli 5.9 inç ekran ve etkileyici %83 ekran-gövde oranı sunuyor. 18: 9 görüntü oranı ile temiz, net ve parlak görüntüye sahip geniş ekran deneyimi sağlıyor.
Huawei Mate 10 lite ile sanatsal fotoğraf deneyimi
 Huawei Mate 10 lite, önde iki adet kamerası ile her ortamda olağanüstü fotoğraf deneyimleri sunuyor. Daha sanatsal ve canlı görüntüler sağlayan stüdyo kalitesinde ışıklandırma sistemi Selfie Toning Flash (Özçekim Tonlama Flaşı) özelliği ile portre fotoğrafçılığını bir üst seviyeye taşıyor. Huawei Mate10 Lite, arka kamerada ise 16MP ve 2MP lensi bir arada sunuyor. Hem ön hem arka çift mercekli kamera, daha net, daha temiz ve daha sanatsal fotoğraflar için bokeh efekti ve düşük ışıklı ortamlarda gelişmiş bir performansla mobil fotoğraf deneyimini çok daha keyifli hale getiriyor.
Simetrik tasarım
Huawei Mate 10 Lite, FullView ekranı, yüksek kaliteli endüstriyel malzemelerden hazırlanmış kavisli kenarlara sahip gövdesi ile zarif bir tasarıma sahip. Öne ve arkaya titizlikle yerleştirilmiş kameralar, parmak izi sensörü, USB girişi, sensörler ve flaş simetrik ve sezgisel kullanımı olan bir tasarım sunuyor.
Performansa göre desteklenen kullanıcı deneyimi
4GB RAM ve 64GB ROM ile çalışan HUAWEI Mate10 lite; içerik akışı sağlarken çeşitli uygulamaları çoklu çalıştıracak ideal bir kullanım sağlıyor. Kullanıcı davranışına dayalı olarak performansı en yüksek seviyeye çıkarmak amacıyla makine öğrenmesini kullanarak kesintisiz bir deneyim sağlamak için; Huawei’nin Android 7 tabanlı EMUI ile derinlemesine entegre oluyor. Donanım ve yazılım arasındaki entegrasyon, Huawei Mate10 lite’nin 3,340mAh pilinin uzun ömürlü olduğu anlamına geliyor.. Huawei Mate10 lite ayrıca, video ve oyunlarda olağanüstü ses deneyimleri için tescilli Huawei Histen ses sistemini kullanıyor.

Samsung, yeni versiyon NVMe SSD kartlarının hazırlığında


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler