SpaceX'in CEO'su Musk ile görüşen Erdoğan'dan açıklama: Kapımız herkese açık

Tesla ve uzay araştırmaları şirketi SpaceX'in CEO'su Elon Musk ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşme sonrası Twitter hesabından açıklama yaptı. Erdoğan yağtığı paylaşımda, “Kapımız herkese açık” dedi.

Yayınlanma: 08.11.2017 - 21:23
Abone Ol google-news

<video:862259>


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla ve uzay araştırmaları şirketi SpaceX'in CEO'su Elon Musk ile Beştepe'de bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yapan Erdoğan, “Ülkemize katkısı olacağına inandığımız herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır” dedi. Erdoğan paylaşımları şöyle:


"Türkiye olarak, 2023 başta olmak üzere hedeflerimize ulaşmak için hem kurumsal hem bireysel anlamda inovasyon kültürümüzü geliştirmeli, teknolojide sürekli daha ileri gitmenin yollarını aramalıyız. Biz Türkiye'nin genç ve dinamik nüfusu ve güçlü ekonomisiyle teknoloji alanında da dünyayla yarışır hale gelmesi için çalışıyoruz. Bu yüzden ülkemize katkısı olacağına inandığımız herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır.

Otomotivden uzay teknolojilerine kadar birçok alanda yürüttüğümüz çalışmalara dünya ile daha fazla entegrasyon halinde devam edecek, milletimizin de desteği ile inşallah Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracağız."



Erdoğan'ın Elon Musk'la görüşmesinin nedeni ortaya çıktı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler