PS Plus’a ücretsiz sahip olun!

PlayStation sahiplerinin olmazsa olmazlarından, PS Plus kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunulacak.

Yayınlanma: 14.11.2017 - 19:02
Abone Ol google-news

Sony’den yapılan açıklamaya göre, PlayStation Plus 15 Kasım ile 20 Kasım tarihleri arasında ücretsiz olacak. Bu süreler içerisinde normalde PS Plus’a üye olmayan PlayStation sahipleri, 5 günlük ücretsiz üyeliğin keyfini çıkarabilecekler.
Peki gelelim asıl soruya. Bu 5 günlük üyelik oyunculara neler katacak? Kuşkusuz bu 5 günlük ücretsiz üyeliğin en önemli artısı, oyuncuların ücretsiz olarak oyunların online modlarını oynayabilmeleri olacak. Bilindiği üzere, PS4’te oyunu orijinal olarak satın alsanız bile PS Plus üyeliğiniz yoksa online modlardan faydalanamıyorsunuz.


Bu 5 günlük üyeliğin bir diğer artısı ise Kasım için yayınlanan ücretsiz PS Plus oyunlarını deneyebilecek olmamız. Bilindiği üzere PS Plus üyeleri için her ay bazı oyunlar ücretsiz olarak yayınlanıyor. Elbette bu oyunları PS Plus’a üye olduğunuz sürece oynayabiliyorsunuz. Yani üyeliğiniz sona erdiğinde oyunlara olan erişiminiz de sona eriyor. Doğal olarak 5 günlük ücretsiz PlayStation Plus aboneliğiniz sona erdiğinde, Kasım ayı oyunlarına olan erişiminiz de sona erecektir.
Sony tarafından sunulan bu fırsatın oyuncular için iyi olacağı kesin. Bu sayede PS Plus’a üye olmak isteyip, kafasında soru işareti bulunanlar için de bir demo ortamı yaratılmış olacak. Bakalım Sony’nin düzenlediği bu kampanya, PlayStation Plus abone sayısının artmasında faydalı olacak mı?

Call of Duty WWII inceleme


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler