Google Pixel 2’de Google Assistant düzgün çalışmıyor

Pixel 2, XL modeline kıyasla daha sorunsuz bir cihaz olsa da onunla ilgili teknik arızaların sayısı da artıyor. Google’ın amiral gemisi Google Assistant kullanımı konusunda sorun yaşıyor.

Yayınlanma: 15.11.2017 - 22:02
Abone Ol google-news

Bildiğiniz gibi Google yeni amiral gemisi akıllı telefonları Pixel 2 ve Pixel 2 XL’ı geçtiğimiz ay satışa çıkardı. Google’ın yeni telefonları hem teknik özellikleri hem de şık tasarımlarıyla ilgiyle karşılandı. Ancak kısa bir süre sonra ortaya çıkan teknik arızalar telefonların çıkışına gölge düşürdü. Özellikle Google Pixel 2 XL üst üste yaşadığı teknik arızalar nedeniyle Google’ın başını bir hayli arttırdı.


Pixel 2, XL modeline kıyasla daha sorunsuz bir cihaz olsa da onunla ilgili teknik arızaların sayısı da artıyor. Google’ın amiral gemisi Google Assistant kullanımı konusunda sorun yaşıyor. Telefonu normal kullanırken Google Assistant sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ancak bluetooth kulaklık takıldığında bu özellikten faydalanmak imkansız hale geliyor.
Apple’ın Siri’sine rakip olan Google Assistant, Pixel telefonların en önemli özellikleri arasında yer alıyor. Bu yüzden bu özellikte sorun yaşanması telefonun satışlarını ciddi şekilde etkileyebilir.

Apple Watch Series 3 akıllı saat – Kutu açılış videosu


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler