OnePlus 5T Star Wars: The Last Jedi versiyonu resmileşti

OnePlus Star Wars’un yeni filmi için sınırla sayıda Oneplus 5T üretti. Star Wats: The Last Jedi özel versiyonuyla kısa süre sonra satışa sunulacak olan 5T modelinin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yayınlanma: 06.12.2017 - 23:38
Abone Ol google-news

OnePlus One modeliyle birlikte dünya çapında çok büyük ilgi çekmeyi başaran Çinli üretici, davetiye usulüyle yaptığı satışlarla uzun süre yok satmıştı. Uygun fiyatı ve rakiplerinden üstün teknik özellikleriyle dikkat çeken modeller, günümüzde 5. nesliyle devam ediyor. Ürünler ülkemizdeyse daha çok Hepsiburada.com üzerinden ithalatçı garantisiyle satın alınabiliyor.


Star Wars’un yeni filmi The Last Jedi 15 Aralık tarihinde vizyona giriyor. Filmin vizyona girmesine çok kısa bir süre kala Disney de tanıtım çalışmalarına gaz verdi. her sene filmin onlarca farklı ürünü piyasaya sürülür ve pek çoğu önemli satış rakamlarına ulaşırdı. Bu sene de geleneği devam ettirmek isteyen Disney, OnePlus ile anlaşarak firmanın en yeni telefonu 5T’nin Star Wars özel vesiyonunu tanıttı.
Kısıtlı sayıda üretilecek olan 5T Star Wars: The Last Jedi sadece Amazon üzerinde satılacak. Beyaz renkli olan telefonun arka kısmında Star Wars logosu bulunuyor. Cihazın yan düğmelerinde yapılan bazı özelleştirmelerin dışında kilit ekranı ve arayüzde çeşitli özelleştirmeler bulunuyor.

LG V30 ve Galaxy Note 8 kamera karşılaştırması


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler