Xiaomi Redmi 5 ailesi yayınlandı

Xiaomi yeni telefonları Redmi 5 ve Redmi 5 Plus için resmi reklam filmini yayınladı. Birkaç gün sonra tanıtılacak olan telefonun detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yayınlanma: 06.12.2017 - 23:40
Abone Ol google-news

2010 kurulan ve şu an dünyanın en büyük 5. telefon üreticisi olan Xiaomi, ‘Mİ’ serisi altında sunduğu üst düzey telefonlarının yanında orta seviye cihazları için ayrı bir aileye sahip. Redmi ailesinde bulunan orta seviye cihazlar ülkemizde çok talep görmese de dünya genelinde önemli bir başarıya imza atmış durumda.


Firma Redmi serisine 7 Aralık tarihinde 2 yeni model daha ekleyecek. 18:9 ekran oranına sahip olacak olan telefonlar, oldukça ince bir çerçeveyle gelecek. Parmak izi okuyucusunun arka tarafta yer aldığı telefonlar 5.7” 270×1440 ekran çözünürlüğüne sahip. 5.7” bir ekran için fazla düşük olan bu çözünürlük Snapdragon 450 veya 625 yongada sistem platformundan gücünü alacak.
Maksimum 4 GB RAM’e sahip olması beklenen telefonların maksimum 64 GB depolama seçeneği ile satışa sunulması bekleniyor. Android 7.1.2 ile kutudan çıkacak olan telefonlar MIUI 9 arayüzüyle gelecek. Güncelleme geçmişi konusunda sorunlu olan Xiaomi, telefonlarına oldukça geç Android güncellemelerini veriyor. Yeni çıkan telefonlarının Android 8.0‘a ne zaman güncelleneceğini de bekleyip göreceğiz.

Nokia 8 (2018) ve Nokia 9 Gelecek Ay Geliyor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler