2017 Wrapped sizin için listeliyor

Dünyanın en çok tercih edilen müzik platformu Spotify, yeni sürprizi 2017 Wrepped ile en çok dinlediklerinizi listeliyor.

Yayınlanma: 07.12.2017 - 21:00
Abone Ol google-news

2017 Wrepped, dinleme geçmişinize bakarak en çok beğendiğiniz sanatçıları, şarkıları ve müzik türlerini sizin için listeler haline getiriyor. En beğendiğiniz 100 şarkı listesinin de yer aldığı pek çok listeyle nasıl bir müzik yılı geçirdiğinizi sizin için özetliyor.


Spotify hesabınıza giriş yaptığınızda size özel bir sayfa başlatıyor. Sonuçları açıklamadan hemen önce küçük bir oyunla başlayan uygulama, size yıl boyunca en sevdiğiniz sanatçıyı, en sevdiğiniz şarkıları ve favori türünüzün ne olduğu tahmininde bulunmanızı istiyor. Yıl boyunca en çok dinlediğiniz 100 şarkı bir listede toplanırken, dinleme alışkanlıklarınıza göre neler kaçırmış olabileceğinizin de bir listesi karşınıza çıkıyor.
Dünya genelinde en çok dinlenen sanatçı 47 milyon dinleyiciyle Ed Sheeran olurken, Spotify’da en çok dinlenen kadın sanatçı Rihanna oldu. Drake, Taylor Swift ve Coldplay yılın diğer popüler tercihleri oldu.

Sosyal medyadaki Şener Şen hesapları sahteymiş


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler