2019 Ford Focus yollarda

Focus için yine yenilenme vakti geldi. Ford’un çalışmaya devam ettiği modelin Station Wagon varyantı kamuflajlı halde objektiflere takıldı. İşte sonraki nesil Focus SW!

Yayınlanma: 16.12.2017 - 21:00
Abone Ol google-news

Daha önce de birkaç kez yaşandığı gibi, 2019 model Focus kameralara yansıdı. Ford’un sevilen C segmenti aracı, hem sokaklarda, hem de Nürburgring’de test edilirken görüntülendi. Özellikle Avrupa için satışa sunulacak olan Station Wagon versiyonu, Volkswagen Golf SportWagen ve Mercedes-Benz CLA Shooting Brake gibi otomobillerle rekabete girecek.


Otomobilde ağır sayılacak derecede kamuflaj yer aldığı için değişiklikleri fark edebilmek zor. Fark edilebilen en büyük değişiklik aracın boyunda. Görünüşe göre 2019 model Focus SW, eskisine göre daha uzun bir yapıya sahip olacak ki; bu da daha geniş mekan ve daha fazla bagaj hacmi anlamına geliyor.
Ford’un otomobilde tercih edeceği motor seçenekleri net değil. İlk bulgulara göre araca eşlik edecek tüm motorların turbo şarjlı olacağı konuşuluyor. Hibrit motor seçeneği sunulacak mı, hangi şanzımanlarla birlikte gelecek bunlar bilinmiyor. Focus SW’nin, 2018 ortalarda çıkması beklenen hatchback ve sedanın ardından 6 ay sonra boy göstereceği düşünülüyor.

Birleşik Krallık’ın kralı Call of Duty WW2


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler